Az egér bal gombját lenyomva és mozgatva a kép felett tudod jobra balra, fel le pörgetni a panoráma képet.
panoráma alsó részén található menüvel is lehet navigálni és a jobb szélső ikonra kattintva teljes képernyőn is meg lehet tekinteni.
A piros körre kattintva át lehet menni egy másik panorámába így virtuálisan be lehet járni az adott területet.

Kemping

Az üdülőtelep Hosszúpereszteg község önkormányzatához tartozik. A Szajki tavak kemping Szajki-tavak fürdőtava mellett fekszik, közvetlenül a strand mellett, így lehetőséget biztosít a mindennapos fürdőzésre. A 11 tóból álló tóegyüttes erdős területen, nyugodt környezetben várja a kikapcsolódni vágyókat. Ide nem ér el a város zaja, forgalma, zavartalanul élvezhető a tiszta levegő és a madarak éneke. A 11 tó közt vannak horgásztavak és strandolásra alkalmas tó is, ahol megannyi lehetőség kínálkozik a vizek, erdei túrák kedvelőinek a kikapcsolódásra, szórakozásra. Kempingünk és a Szajki tavak környéke családoknak, baráti társaságoknak és osztályoknak is ideális.

A Szajki-tavak kemping a fürdőtó partján fekszik, közvetlenül a strand mellett. Szeretettel várjuk a sátrazni illetve lakóautózni/lakókocsizni vágyókat. Az ősfák lombjai alatt mind az árnyékot kedvelők mind a napimádók megtalálhatják az igényeiknek megfelelő helyet.

A kemping területén lehetőség van sütögetésre a kialakított tűzrakóhelyen vagy a faszenes grillsütők is használatba vehetők.

A tusolók, a mosdók, illemhelyek felújítottak.

A kemping konyháját minden vendég ingyen használhatja.

Lakóautók/kocsik számára üritőhelyet, vízvételezési lehetőséget biztosítunk.

A Szajki-tavak kemping vendégei számára ingyenes WiFi kapcsolat áll rendelkezésre.

Ezenkívül lehetőség van mosógéphasználatra illetve áramvételezésre és hűtőgép bérlésre.